Parmankinkku-sienipasta

100 g parmankinkkua

200 g herkkusieniä tai kantarelleja

2 rkl oliiviöljyä

2 valkosipulin kynttä

2,5 dl ruokakermaa

1 ruukku tuoretta salviaa

0,5 tl rouhittua mustapippuria

Paloittele parmankinkku ja sienet. Kuullota sienet ja kinkku paistokasarissa oliiviöljyssä. Lisää joukkoon hienonnetut valkosipulin kynnet ja Flora Ruoka. Anna kiehua hetki. Mausta pastakastike hienonnetulla salvialla ja pippurilla. Tarjoa kastike mieleisesi pastan kanssa.

Uusimmat

Ruoka

MAUSTEISET LOHKOPERUNAT

Ravitsemustieteen professori: raakaravinto saattaa olla liian yksipuolista – "Se voi vaikuttaa lasten ja nuorten kasvuun ja kehittymiseen"

Luomu on "uusi musta" – luomun suosijoita pidetään hienostuneina ja varakkaina, kertoo tuore tutkimus

SOKERITON BANAANI- PANNUKAKKU

KASVISGRATIINI VÄLIMEREN TYYLIIN

MAUSTEINEN LINSSIKEITTO

FETA-KASVISMUNAKAS 2:LLE

BROILERI-KASVISKEITTO

HALLOUMSALAATTI

BATAATTIKIEKOT

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.