Pekoni-perunavartaat

kypsiä perunoita

pekonia

Hyödynnä edelliseltä aterialta jääneet kypsät perunat.

Leikkaa ne lohkoksi ja kääri jokaisen lohkon ympärille puolikas pekoniviipale. Voit käyttää myös keskikokoisia uuden sadon perunoita kokonaisina.

Pujota pekoniset perunapalat varrastikkuihin. Mikäli käytät puisia varrastikkuja, liota niitä ensin kylmässä vedessä 15 minuuttia.

Grillaa vartaat kauttaaltaan rapeiksi ja tarjoa lisäksi ananasrenkaita ja raikasta salaattia.

Uusimmat

Ruoka

MAUSTEISET LOHKOPERUNAT

Ravitsemustieteen professori: raakaravinto saattaa olla liian yksipuolista – "Se voi vaikuttaa lasten ja nuorten kasvuun ja kehittymiseen"

Luomu on "uusi musta" – luomun suosijoita pidetään hienostuneina ja varakkaina, kertoo tuore tutkimus

SOKERITON BANAANI- PANNUKAKKU

KASVISGRATIINI VÄLIMEREN TYYLIIN

MAUSTEINEN LINSSIKEITTO

FETA-KASVISMUNAKAS 2:LLE

BROILERI-KASVISKEITTO

HALLOUMSALAATTI

BATAATTIKIEKOT

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.