Peruna-hapankaalirösti

250 g perunaraastetta

150 g hapankaalia

50 g porkkanaraastetta

1 tl kuminaa

voita paistamiseen

Purista hapankaali ja raasteet melko kuiviksi äläkä huuhdo niitä. Sekoita ainekset ja kaada niistä irtoava neste pois.

Paista röstit pannulla reilussa voissa molemmilta puolilta. Ole varovainen käännellessäsi röstejä, sillä ne hajoavat helposti.

Peruna pehmentää mukavasti hapankaalia, jonka osuutta voi makutottumuksen kehittyessä lisätä. Jauhoinen peruna heikentää rakennetta. Monien mielestä monikäyttöinen Pito- peruna sopii tarkoitukseen mainiosti.

Resepti sopii hyvin erilaisille hirviruuille pateesta terriiniin ja paisteihin.

Uusimmat

Ruoka

HUNAJAPAAHDETTU KUKKAKAALI Mustikkamöllö

KINKKU-JUUSTOMUFFINIT

Vähän raaka-aineita, paljon kaulitsemista ja taittelua – Neljä erilaista torttutaikinan reseptiä

AURA-PUOLUKKALIHAPULLAT

POROJÄÄDYKE

APPELSIINIHYYTELÖ

Jouluinen possupata

GLÖGI

Rommirusinarahka

BROILERIPANNU

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.