Peruna-parsasalaatti

kilo pieniä perunoita

300 g tuoretta vihreää parsaa

250 g kirsikkatomaatteja

3-4 rkl öljyä tai oivariinia sulatettuna

2 tl sinappia

0,5 tl suolaa

0,25 tl mustapippurirouhetta

2 rkl ruohosipulia hienonnettuna

Pese perunat, kuori ja keitä kypsiksi. Paloittele parsa ja pane kevyesti suolattuun veteen kiehumaan. Keitä 2-3 minuuttia niin, että parsa on pureskeltavan pehmeää. Valuta parsa.

Huuhdo ja puolita tomaatit. Halkaise kypsät lämpimät perunat. Yhdistä ainekset. Sekoita sulatettu rasva, sinappi, suola ja mustapippuri. Lisää kastike salaattiin, sekoita ja lisää ruohosipuli.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.