Pestosarvet

3 dl vettä

25 g hiivaa

1 rkl sokeria

1 tl suolaa

2 rkl öljyä

n. 7 dl hiivaleipävehnäjauhoja

Pestotäyte:

3 valkosipulinkynttä

1 ruukku basilikaa

2 dl kaurahiutaleita

50 g parmesanjuustoa

suolaa, mustapippuria

0,5 dl oliiviöljyä

Liuota hiiva, sokeri ja suola kädenlämpöiseen veteen. Lisää öljy ja jauhot ja alusta hyvin. Anna taikinan kohota. Jaa taikina kahteen osaan ja kaaviloi n. 30 x 30 cm:n levyksi. Sekoita täyte ja levitä levyille. Rullaa levyt pidemmästä reunasta. Taita sarven muotoon uunipellille. Anna kohota kaksinkertaisiksi. Tee pintaan viillot n. 2 cm:n välein. Voitele maidolla tai vedellä ja ripottele pinnalle kaurahiutaleita. Paista 225-asteisessa n. 20 min.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.