Pinaattibroilerit

4 broilerin rintafileetä

suolaa

sitruunamehua

2 dl pakastepinaattia

150 g feta- tai vuohenjuustoa

6 aurinkokuivattua tomaattia

1 rkl vihreää pestoa

(suolaa)

mustapippuria rouhittuna

öljyä ja voita

 

Anna pinaatin sulaa ja valuta ylimääräinen vesi pois.

Leikkaa broilerin rintafileisiin viilto teräväkärkisellä veitsellä siten, että saat levitettyä fileen auki.

Valele fileen molemmille puolille sitruunamehua ja mausta suolalla ja haluamillasi mausteilla.

Sekoita pinaatti, juusto paloiteltuna, silputut aurinkokuivatut tomaatit, pesto ja muut mausteet keskenään.

Levitä täytettä fileille.

Taita fileet kiinni niin, että täyte jää sisälle taskuun.

Sulje taskut hammastikulla.

Ruskista fileet kuumalla pannulla öljy-voiseoksessa.

Alenna lämpöä ja hauduta kypsäksi noin 15 minuuttia.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.