500 g poronkäristystä
1 rkl voita
400 g perunasipulisekoitusta
150 g juustoraastetta
2 dl ruokakermaa
0,5 tl suolaa
mustapippurirouhetta
Kuumenna rasva pannussa ja paista siinä käristyslihat.
Levitä voideltuun uunivuokaan perunasipuliseosta ja käristyslihaa kerroksittain.
Ripottele joukkoon suolaa ja pippuria sekä juustoraastetta.
Kaada päälle ruokakerma ja paista 200 asteessa n. 50 minuuttia.
Tarjoile porokiusaus puolukkasurvoksen kera.
Jos luet kommentteja tai kirjoitat niitä, muut käyttäjät voivat nähdä, milloin olet kirjautuneena palveluumme. Jos haluat, etteivät muut näe paikallaoloasi, voit estää sen asetuksista. Jos haluat vaihtaa nimimerkkiäsi, voit tehdä sen täältä.