Porokiusaus

500 g poronkäristystä

1 rkl voita

400 g perunasipulisekoitusta

150 g juustoraastetta

2 dl ruokakermaa

0,5 tl suolaa

mustapippurirouhetta

Kuumenna rasva pannussa ja paista siinä käristyslihat.

Levitä voideltuun uunivuokaan perunasipuliseosta ja käristyslihaa kerroksittain.

Ripottele joukkoon suolaa ja pippuria sekä juustoraastetta.

Kaada päälle ruokakerma ja paista 200 asteessa n. 50 minuuttia.

Tarjoile porokiusaus puolukkasurvoksen kera.

Uusimmat

Ruoka

MAUSTEISET LOHKOPERUNAT

Ravitsemustieteen professori: raakaravinto saattaa olla liian yksipuolista – "Se voi vaikuttaa lasten ja nuorten kasvuun ja kehittymiseen"

Luomu on "uusi musta" – luomun suosijoita pidetään hienostuneina ja varakkaina, kertoo tuore tutkimus

SOKERITON BANAANI- PANNUKAKKU

KASVISGRATIINI VÄLIMEREN TYYLIIN

MAUSTEINEN LINSSIKEITTO

FETA-KASVISMUNAKAS 2:LLE

BROILERI-KASVISKEITTO

HALLOUMSALAATTI

BATAATTIKIEKOT

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.