Promenaden lammaspata

1,3 kg kuutioitua lampaanpaistia

250 g herkkusieniä

250 g punaista paprikaa

100 g sipulia

50 g fenkolia

100 g tomaattipyrettä

0,5 l tomaattimehua

1,5 l lihalientä, vahvaa

4 timjamin oksaa

tähtianis

0,5 l punaviiniä

0,25 l portviiniä

suolaa

mustapippuria

Ruskista liha nopeasti ja kuullota sipuli lohkoina.

Lisää nesteet ja mausteet. Hauduta lihaa puolitoista tuntia. Lisää sitten pannulla alkukypsennetyt kasvikset ja hauduta vielä tunti. Paranee lämmitettäessä. Tarjoa ruis-riisisekoituksen tai muiden riisisekoitusten kera.

Uusimmat

Ruoka

FETA-KASVISMUNAKAS 2:LLE

BROILERI-KASVISKEITTO

HALLOUMSALAATTI

BATAATTIKIEKOT

LOHIHYRRÄT

BROILERI-NUUDELISALAATTI

Tänään vietetään kansallista kalakeittopäivää, testaa tunnistatko kotimaiset kalat

JOGURTTIMARINOITU BROILERI

KALAPIIRAKKA

CREME VANILLE -TORTTU

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.