1,3 kg kuutioitua lampaanpaistia
250 g herkkusieniä
250 g punaista paprikaa
100 g sipulia
50 g fenkolia
100 g tomaattipyrettä
0,5 l tomaattimehua
1,5 l lihalientä, vahvaa
4 timjamin oksaa
tähtianis
0,5 l punaviiniä
0,25 l portviiniä
suolaa
mustapippuria
Ruskista liha nopeasti ja kuullota sipuli lohkoina.
Lisää nesteet ja mausteet. Hauduta lihaa puolitoista tuntia. Lisää sitten pannulla alkukypsennetyt kasvikset ja hauduta vielä tunti. Paranee lämmitettäessä. Tarjoa ruis-riisisekoituksen tai muiden riisisekoitusten kera.
Jos luet kommentteja tai kirjoitat niitä, muut käyttäjät voivat nähdä, milloin olet kirjautuneena palveluumme. Jos haluat, etteivät muut näe paikallaoloasi, voit estää sen asetuksista. Jos haluat vaihtaa nimimerkkiäsi, voit tehdä sen täältä.