Punainen kalakastike

1 pkt seitä

1 sipuli

1 kalafondikuutio

2 dl ruokakermaa

1 pss suikalejuureksia

1 prk yrttituorejuustoa

1 dl tillisilppua

1 tl sitruunapippuria

1 prk paseerattua tomaattia

1 rkl öljyä

Sulata sei ja paista öljyssä kunnes kypsää ja murenee. Hienonnettu sipuli, suikalejuurekset ja kalafondi. Kypsennä muutama minuutti miedolla lämmöllä, sekoita joukkoon kerma, tomaatti ja tuorejuusto. Anna tekeytyä muutama minuutti välillä sekoittaen, kunnes tuorejuusto on sulanut kastikkeeseen. Lisää viimeisenä mausteet ja tillisilppu.

Uusimmat

Ruoka

Gluteeniton murotaikina

Viiliä, jogurttia, rahkaa itse – kohtuullisen helppoa mutta varaa aikaa

Hirssipuuro

Jugurttikastike salaatille Kanajauhelihapihvit

Kurkkukiusaus

Perunarieskat

Kookos-siemenleipä

Banaanipannarit, maidoton

Marja -kookosmuffinit (12 kpl)

Tom kah kai, Thaimaalainen kanakeitto

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.