Punainen kalakastike

1 pkt seitä

1 sipuli

1 kalafondikuutio

2 dl ruokakermaa

1 pss suikalejuureksia

1 prk yrttituorejuustoa

1 dl tillisilppua

1 tl sitruunapippuria

1 prk paseerattua tomaattia

1 rkl öljyä

Sulata sei ja paista öljyssä kunnes kypsää ja murenee. Hienonnettu sipuli, suikalejuurekset ja kalafondi. Kypsennä muutama minuutti miedolla lämmöllä, sekoita joukkoon kerma, tomaatti ja tuorejuusto. Anna tekeytyä muutama minuutti välillä sekoittaen, kunnes tuorejuusto on sulanut kastikkeeseen. Lisää viimeisenä mausteet ja tillisilppu.

Uusimmat

Ruoka

Broileririsotto

Vailla uusia sienireseptejä? Kokeile metsien herkkuja carpacciossa, pestossa ja ravioleissa

Kalakeitto

Kermamuikut mikrossa

Savulohikeitto

Jauhemaksapihvit

Suklaamousse

Sienipiirakat

Kesäkurpitsapaistos

Voiko helpompaa lounasta olla? Kaada vain kuuma vesi päälle!

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa Savon Sanomien uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.