Punajuuri-rosmariinipannacotta

5 dl kuohukermaa

1 dl punajuurimehua

1 dl fariinisokeria

1 tl vaniljasokeria

4 liivatelehteä

1 dl vettä

ripaus kuivattua rosmariinia

Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen noin viideksi minuutiksi. Laita kerma, punajuurimehu, fariinisokeri, vaniljasokeri ja kuivattu rosmariini kattilaan. Kuumenna, kunnes seos kiehuu, ja keitä kasaan noin minuutti. Liota kuivaksi puristetut, pehmenneet liivatelehdet seoksen joukkoon. Jaa massa tasaisesti jälkiruokakulhoihin ja anna hyytyä jääkaapissa yön yli. Voit koristella hyytelön tuoreella rosmariinilla.

Uusimmat

Ruoka

Voimapuuro

Omena-aroniahillo

Lehtosen helppo lihakeitto

Syksyinen jälkiruokamousse

Gluteeniton murotaikina

Viiliä, jogurttia, rahkaa itse – kohtuullisen helppoa mutta varaa aikaa

Hirssipuuro

Jugurttikastike salaatille Kanajauhelihapihvit

Kurkkukiusaus

Perunarieskat

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.