Punajuuri-rosmariinipannacotta

5 dl kuohukermaa

1 dl punajuurimehua

1 dl fariinisokeria

1 tl vaniljasokeria

4 liivatelehteä

1 dl vettä

ripaus kuivattua rosmariinia

Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen noin viideksi minuutiksi. Laita kerma, punajuurimehu, fariinisokeri, vaniljasokeri ja kuivattu rosmariini kattilaan. Kuumenna, kunnes seos kiehuu, ja keitä kasaan noin minuutti. Liota kuivaksi puristetut, pehmenneet liivatelehdet seoksen joukkoon. Jaa massa tasaisesti jälkiruokakulhoihin ja anna hyytyä jääkaapissa yön yli. Voit koristella hyytelön tuoreella rosmariinilla.

Uusimmat

Ruoka

Kalakeitto

Kermamuikut mikrossa

Savulohikeitto

Jauhemaksapihvit

Suklaamousse

Sienipiirakat

Kesäkurpitsapaistos

Voiko helpompaa lounasta olla? Kaada vain kuuma vesi päälle!

Rapusilakat

Broileri-couscous-salaatti

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa Savon Sanomien uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.