Punajuurikastike pastalle

1 rkl öljyä

1 sipuli

2 valkosipulinkynttä

2-3 kpl punajuurta

1 dl tummaa soijarouhetta

1 tl timjamia

ripaus suolaa

ripaus mustapippuria

1 rkl tomaattisosetta

1 rkl sitruunamehua

2 dl omenamehua

2 dl kermaa

1-2 rkl vaaleaa kastikesuurusta

pastaa

voimakasta juustoraastetta

Kuullota öljyssä hienonnetut sipulit ja punajuuriraaste. Lisää mausteet ja soijarouhe. Kiehauta. Lisää nesteet. Anna kiehua 10 minuuttia välillä sekoittaen, kunnes punajuuri on kypsää. Suurusta lisäämällä vaalea suurus. Tarkista maku ja sekoita keitetyn pasta joukkoon. Tarjoile juustoraasteen kera.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.