Punajuurikiusaus

6 raakaa punajuurta

2 sipulia

2 dl ruokakermaa

1 dl täysmaitoa

½ dl rikottuja ohrasuurimoita

½ tl suolaa

1 paketti aurajuustoa

Kuori ja raasta punajuuret. Kuori ja hienonna sipulit. Kuumenna kerma-maitoseos kattilassa, lisää aurajuusto murusina. Kuumenna sekoittaen, kunnes juusto sulaa. Voitele uunivuoka ja sekoita siinä kaikki ainekset keskenään. Lisää suurimot raakoina ja sekoita. Kypsennä 175 asteessa 2 tuntia. Sekoita muutaman kerran paiston aikana. Jos pinta tummuu liikaa, peitä vuoka esimerkiksi foliolla loppukypsennyksen ajaksi.

Uusimmat

Ruoka

CHILI-SUKLAA- MOUSSE

Valkosuklaamutakakku

Unohda toviksi jauhelihakastike ja makaronilaatikko – ota näistä keittoresepteistä arkiruokakoppi!

PANNUPORKKANAT

TÄYTETYT PUNAJUURET

CURRYOHRA Uunijuusto

Lanttu-omenalaatikko

Hiekkamakeiset

HERNETUUVINKI

Maa-artisokkakeitto

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.