Punajuurikiusaus

6 raakaa punajuurta

2 sipulia

2 dl ruokakermaa

1 dl täysmaitoa

½ dl rikottuja ohrasuurimoita

½ tl suolaa

1 paketti aurajuustoa

Kuori ja raasta punajuuret. Kuori ja hienonna sipulit. Kuumenna kerma-maitoseos kattilassa, lisää aurajuusto murusina. Kuumenna sekoittaen, kunnes juusto sulaa. Voitele uunivuoka ja sekoita siinä kaikki ainekset keskenään. Lisää suurimot raakoina ja sekoita. Kypsennä 175 asteessa 2 tuntia. Sekoita muutaman kerran paiston aikana. Jos pinta tummuu liikaa, peitä vuoka esimerkiksi foliolla loppukypsennyksen ajaksi.

Uusimmat

Ruoka

Gluteeniton murotaikina

Viiliä, jogurttia, rahkaa itse – kohtuullisen helppoa mutta varaa aikaa

Hirssipuuro

Jugurttikastike salaatille Kanajauhelihapihvit

Kurkkukiusaus

Perunarieskat

Kookos-siemenleipä

Banaanipannarit, maidoton

Marja -kookosmuffinit (12 kpl)

Tom kah kai, Thaimaalainen kanakeitto

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.