Punajuuripata

4 annosta

1 l vettä

2 kasvisliemikuutiota

4-5 punajuurta

3 dl makaroonia

1 pkt pekonia tai 200g sian kylkiviipaleita

suolaa

mustapippuria

Kuutioi punajuuret. Kiuhauta vesi ja lisää kasvisliemi- ja punajuurikuutiot. Anna kiehua noin 30 minuuttia hiljaisella lämmöllä. Lisää makaroonit ja anna porista vielä 15 minuuttia. Sillä välin käristä rapeiksi pekoni tai sian kylki.

Mausta pata suolalla ja mustapippurilla ja lisää rapeat lihapalat pataan.

Uusimmat

Ruoka

MAUSTEINEN LINSSIKEITTO

FETA-KASVISMUNAKAS 2:LLE

BROILERI-KASVISKEITTO

HALLOUMSALAATTI

BATAATTIKIEKOT

LOHIHYRRÄT

BROILERI-NUUDELISALAATTI

Tänään vietetään kansallista kalakeittopäivää, testaa tunnistatko kotimaiset kalat

JOGURTTIMARINOITU BROILERI

KALAPIIRAKKA

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.