Punaviiniahvenet

800 g pannuahvenia

1 tl timjamia

Kastike:

2,5 dl punaviinikastiketta

1/3 tl timjamia

1/3 tl mustapippurirouhetta

1/3 tl basilikaa

1 dl punaviiniä

Yhdistä ainekset ja kiehauta kastike. Jaa ahvenet nahkapuoli alaspäin työlaudalle ja ripottele niiden päälle kevyesti timjamia. Voitele margariinilla kalavuoka ja lado pyrstöstä alkaen rullalle käärityt ahvenet vinoon niin että väliin jää koloja. Valuta kastike päälle.

Paista 220 asteeseen kuumennetussa uunissa kolme minuuttia ja pudota lämpötila 120 asteeseen. Hauduta viisi minuuttia. Katkaise lämpö ja anna kalojen vetäytyä 5 minuuttia.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.