Puolukkasilli

2 matjes-sillifileetä

1 punasipuli

dl puolukkamehua

timjamin oksa

1 rkl pakastepuolukoita

Paloittele sillifileet. Kuori ja hienonna sipuli. Laita fileet ja sipulisilppu esimerkiksi pakasterasiaan ja kaada puolukkamehu päälle. Anna sillin maustua yön yli jääkaapissa ja laita se tarjolle liemineen. Koristele vielä timjamin oksalla ja puolukoilla.

Lähde: Kotivinkki 17B/2009

Uusimmat

Ruoka

MAUSTEISET LOHKOPERUNAT

Ravitsemustieteen professori: raakaravinto saattaa olla liian yksipuolista – "Se voi vaikuttaa lasten ja nuorten kasvuun ja kehittymiseen"

Luomu on "uusi musta" – luomun suosijoita pidetään hienostuneina ja varakkaina, kertoo tuore tutkimus

SOKERITON BANAANI- PANNUKAKKU

KASVISGRATIINI VÄLIMEREN TYYLIIN

MAUSTEINEN LINSSIKEITTO

FETA-KASVISMUNAKAS 2:LLE

BROILERI-KASVISKEITTO

HALLOUMSALAATTI

BATAATTIKIEKOT

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.