Purjokastike

1 purjo

1 rkl voita

noin 2,5 dl ruokakermaa

150 g homejuustomurua

mustapippuria, suolaa

hienonnettua persiljaa

Viipaloi pesty purjo ja kuullottele voissa pehmeäksi, älä anna ruskistua.

Lisää ruokakermaa ja anna kiehua noin 10 min.

Lisää sinihomejuustomuruja ja pippuria sekä halutessasi suolaa.

Ripottele päälle persiljaa.

Tarjoa kastiketta esim. lihan lisänä tai pastan kera.

Uusimmat

Ruoka

MAUSTEINEN LINSSIKEITTO

FETA-KASVISMUNAKAS 2:LLE

BROILERI-KASVISKEITTO

HALLOUMSALAATTI

BATAATTIKIEKOT

LOHIHYRRÄT

BROILERI-NUUDELISALAATTI

Tänään vietetään kansallista kalakeittopäivää, testaa tunnistatko kotimaiset kalat

JOGURTTIMARINOITU BROILERI

KALAPIIRAKKA

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.