Raparperikääretorttu

5 munaa

2 dl sokeria

4 rkl vehnäjauhoja

5 rkl perunajauhoja

1 tl leivinjauhetta

1 dl kookoshiutaleita

Kumoamiseen: 1 dl kookoshiutaleita

Täyte: 5 dl raparperipaloja

kourallinen mintunlehtiä

2 dl hillosokeria

0,5 dl vettä

Väliin: 0,5 l mansikoita

Kiehauta aluksi raparperipalat, minttu ja hillosokeri vesitilkassa. Anna jäähtyä. Vatkaa kananmunat ja sokeri paksuksi vaahdoksi. Sekoita keskenään jauhot, perunajauhot ja leivinjauhe ja lisää seos siivilän läpi munavaahtoon. Sekoita varovasti. Lisää lopuksi kookoshiutaleet. Kaada taikina uunipannulle leivinpaperin päälle. Paista 225-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia. Kumoa levy leivinpaperille, jonka päälle on ripoteltu kookoshiutaleita tai sokeria. Levitä hillo levylle ja mansikat soseena tai viipaleina. Kääri rullalle. Tarjoile esim. jäätelön kanssa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.