Raparperisima

6 l vettä

2 l viipaloitua raparperia

750 g fariinisokeria

2–3 sitruunan mehu

0,5 teelusikallinen tuorehiivaa

 

Keitä raparpereja kolmessa litrassa vettä 15–20 minuuttia. Siivilöi keitinliemi sankoon sokerin päälle, sekoittele ja lisää loput vedet ja sitruunanmehu.

Kun seos on haaleaa, lisää hiiva. Anna käydä huoneenlämmössä vuorokauden ajan. Pullota, lisää pulloihin muutama rusina ja teelusikallinen sokeria. Säilytä viileässä.

Uusimmat

Ruoka

MAUSTEINEN LINSSIKEITTO

FETA-KASVISMUNAKAS 2:LLE

BROILERI-KASVISKEITTO

HALLOUMSALAATTI

BATAATTIKIEKOT

LOHIHYRRÄT

BROILERI-NUUDELISALAATTI

Tänään vietetään kansallista kalakeittopäivää, testaa tunnistatko kotimaiset kalat

JOGURTTIMARINOITU BROILERI

KALAPIIRAKKA

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.