Rapukeitto

1 pussi katkarapuja

1 kpl punainen paprika

1–2 kpl punaista chiliä

200 g rapu-tuorejuustoa

2 dl ruokakermaa

0,5 rkl juoksevaa hunajaa

0,5 tl suolaa

rouhittua mustapippuria

1,5 rkl sitruunamehua

1 dl kivennäisvettä

pala purjoa

 

Valuta sulatetut katkaravut lävikössä. Paloittele paprika. Halkaise chili, poista siemenet. Laita tuorejuusto, ruokakerma, paprika, chili, hunaja, suola ja mustapippuri kattilaan. Soseuta sauvasekoittimella. Kuumenna keitto. Mausta sitruunamehulla. Tarkista maku. Lisää kivennäisvesi, valutetut katkaravut ja ohuiksi renkaiksi leikattu purjo. Kuumenna, älä enää keitä. Koristele katkaravuilla.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.