Rocky Road-suklaa

200 g maitosuklaata

200 g tummasuklaata

200 g valkosuklaata

30 g margariinia

noin 2-3 dl pähkinöitä, vaahtokarkkeja tai keksimuruja

Sulata suklaat ja margariini kattilassa miedolla lämmöllä koko ajan hyvin sekoittaen.

Vuoraa pieni vuoka leivinpaperilla.

Levitä vuoan pohjalle puolet suklaasulasta.

Ripottele päälle pähkinät, vaahtokarkit tai keksimurut ja levitä päällimmäiseksi loput suklaasulasta.

Nosta vuoka jääkaappiin jähmettymään useammaksi tunniksi.

Jähmettymistä voi nopeuttaa pakastimessa.

Leikkaa suklaa pieniksi neliöiksi.

Leikkaamista helpottaa jos suklaan nostaa hetkeksi aikaa huoneenlämpöön.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.