Ruiskääretortun pohja

4 kananmunaa

1,5 dl sokeria

1 dl ruisjauhoa

0,5 dl perunajauhoa

1 tl leivinjauhetta

Vatkaa huoneenlämpöiset munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja siivilöi ne taikinaan.

Sekoita varovasti nostellen tasaiseksi taikinaksi.

Levitä taikina leivinpaperin päälle uunipellille ja paista pohjaa 225 asteessa noin 7 minuuttia.

Kumoa pohja puhtaalle leivinpaperille ja poista päällimmäinen paperi.

Täytä pohja jäähtyneenä esim. marjoilla, hillolla tai rahkalla ja rullaa kääröksi.

Uusimmat

Ruoka

KASVISGRATIINI VÄLIMEREN TYYLIIN

MAUSTEINEN LINSSIKEITTO

FETA-KASVISMUNAKAS 2:LLE

BROILERI-KASVISKEITTO

HALLOUMSALAATTI

BATAATTIKIEKOT

LOHIHYRRÄT

BROILERI-NUUDELISALAATTI

Tänään vietetään kansallista kalakeittopäivää, testaa tunnistatko kotimaiset kalat

JOGURTTIMARINOITU BROILERI

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.