Rukiiset kalapyörykät

150 g hapankorppuja

½ prk ruokakermaa

400 g kirjolohta

400 g kuhafileitä

½ tl suolaa, 1 tl tilliä

2 kananmunaa

Pilko kalat ja kuutioi. Hienonna hapankorput karkeasti monitoimikoneessa. Kaada 2/3 murusta lautaselle. Lisää kalakuutiot, kananmuna, mausteet ja kerma tehosekoittimeen hapankorppumurujen joukkoon ja jauha massa

tasaiseksi. Pyörittele massasta öljytyin käsin kalapyöryköitä. Kierittele hapankorppuseoksessa ja aseta leivinpaperoidulle uunipellille. Paista pyörykät 200 asteisessa uunissa kypsiksi n. 15-25 minuuttia.

Uusimmat

Ruoka

CURRYOHRA Uunijuusto

Lanttu-omenalaatikko

Hiekkamakeiset

HERNETUUVINKI

Maa-artisokkakeitto

Mausteiset kasvispadat ja -kastikkeet polttelevat mukavasti pakkaspäivinä – 3 reseptiä

Kukkakaalisalaatti

KINKKUMUNAKAS MIKROSSA

PIKAISET HIRVIPULLAT

LOHI-PUNAJUURILAATIKKO

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.