Rukiiset kalapyörykät

150 g hapankorppuja

½ prk ruokakermaa

400 g kirjolohta

400 g kuhafileitä

½ tl suolaa, 1 tl tilliä

2 kananmunaa

Pilko kalat ja kuutioi. Hienonna hapankorput karkeasti monitoimikoneessa. Kaada 2/3 murusta lautaselle. Lisää kalakuutiot, kananmuna, mausteet ja kerma tehosekoittimeen hapankorppumurujen joukkoon ja jauha massa

tasaiseksi. Pyörittele massasta öljytyin käsin kalapyöryköitä. Kierittele hapankorppuseoksessa ja aseta leivinpaperoidulle uunipellille. Paista pyörykät 200 asteisessa uunissa kypsiksi n. 15-25 minuuttia.

Uusimmat

Ruoka

Kermamuikut mikrossa

Savulohikeitto

Jauhemaksapihvit

Suklaamousse

Sienipiirakat

Kesäkurpitsapaistos

Voiko helpompaa lounasta olla? Kaada vain kuuma vesi päälle!

Rapusilakat

Broileri-couscous-salaatti

Broileririsotto

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa Savon Sanomien uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.