Rukiiset kalapyörykät

150 g hapankorppuja

½ prk ruokakermaa

400 g kirjolohta

400 g kuhafileitä

½ tl suolaa, 1 tl tilliä

2 kananmunaa

Pilko kalat ja kuutioi. Hienonna hapankorput karkeasti monitoimikoneessa. Kaada 2/3 murusta lautaselle. Lisää kalakuutiot, kananmuna, mausteet ja kerma tehosekoittimeen hapankorppumurujen joukkoon ja jauha massa

tasaiseksi. Pyörittele massasta öljytyin käsin kalapyöryköitä. Kierittele hapankorppuseoksessa ja aseta leivinpaperoidulle uunipellille. Paista pyörykät 200 asteisessa uunissa kypsiksi n. 15-25 minuuttia.

Uusimmat

Ruoka

Kurkkukiusaus

Perunarieskat

Kookos-siemenleipä

Banaanipannarit, maidoton

Marja -kookosmuffinit (12 kpl)

Tom kah kai, Thaimaalainen kanakeitto

Puolukkapilvi

Haluatko hurmata glögi-illalla? Näillä resepteillä isket sekä vaalean että tumman glögin ystävien makuhermoon

Punajuuri-ohrasalaatti

Pizzarulla

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.