Ruokavihje: Grillatut kasvisnyytit

8 varhaisperunaa

1 nippu varhaissipulia varsineen

4–5 porkkanaa

2 naurista

4 rkl öljyä

4 rkl valkoviiniä

suolaa

Keitä perunat sekä porkkana- ja naurispalat suolalla maustetussa vedessä kovan kypsiksi.

Leikkaa foliosta ja leivinpaperista neljä palaa nyyttejä varten.

Kostuta leivinpaperit ja aseta foliopalojen päälle.

Jaa perunat kokonaisina tai isoimmat halkaistuina leivinpaperi–folioarkkien päälle.

Lisää varsineen pilkottu varhaissipuli ja lopuksi juurespalat.

Lusikoi jokaiseen nyyttiin hieman voita tai öljyä ja lirauta tilkka valkoviiniä.

Sulje kasvisnyytit tiiviisti ja nosta grilliritilälle noin 12 minuutiksi.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.