Ruokavihje: Kuorrutettua lohta

600 g tuoretta merilohta

100 g kylmäsavulohta

100 g katkarapuja

50 g suolakurkkukuutioita

1 dl smetanaa

1 dl hienonnettua tilliä

1 dl hienonnettua ruohosipulia

2 rkl currya

ripaus cayannepippuria

ripaus mustapippuria

3–4 rkl parmesan-juustoraastetta

Leikkaa lohifileestä viistosti nahkaa myöten neljä viipaletta.

Pariloi tai paista ne kuumalla paistinpannulla molemmin puolin rapeiksi.

Mausta pippurilla.

Hienonna kylmäsavulohi.

Sekoita loput ainekset, parmesan-raasteesta puolet, ja levitä hienonnettu kylmäsavulohi ja täyte lohipalojen päälle.

Ripottele loput juustoraasteesta.

Grillaa lohet uunissa grillivastuksella 220 asteessa kunnes pinta saa kauniin värin.

Tarjoa perunalumen ja raikkaan salaatin kanssa. 

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.