Säästövinkki: Ilmaiset pasta-aineet metsästä - omalla vastuulla

Luonnonkasvit ovat keväällä kaikkein maukkaimmillaan. Esimerkiksi nokkosta, voikukkaa, suolaheinää ja maitohorsmaa voi hyödyntää vaikkapa pastakastikkeissa, sämpylöissä ja kevätjuomissa. Ilmaisten metsänantimien hyötyä lisää se, että niiden ravintoarvot ovat parhaimmillaan nyt.

Kokin kannattaa kuitenkin poimia pataan vain ne kasvit, jotka tunnistaa. Myrkyllisiä luonnonvaraisia herkkuja kun on petollisen paljon.

Lue lisää reseptejä ja luonnonkasvien käyttövinkkejä huomenna Savon Sanomista..

Uusimmat

Ruoka

MAUSTEISET LOHKOPERUNAT

Ravitsemustieteen professori: raakaravinto saattaa olla liian yksipuolista – "Se voi vaikuttaa lasten ja nuorten kasvuun ja kehittymiseen"

Luomu on "uusi musta" – luomun suosijoita pidetään hienostuneina ja varakkaina, kertoo tuore tutkimus

SOKERITON BANAANI- PANNUKAKKU

KASVISGRATIINI VÄLIMEREN TYYLIIN

MAUSTEINEN LINSSIKEITTO

FETA-KASVISMUNAKAS 2:LLE

BROILERI-KASVISKEITTO

HALLOUMSALAATTI

BATAATTIKIEKOT

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.