Saksalainen perunasalaatti

500 g perunoita

100 g sipulia

100 g omenaa

50 g ruohosipulia

1 dl majoneesia

suolaa, pippuria

Keitä tiivismaltoiset perunat (Pito) jäähdytä, kuori ja lohko sormenpään kokoisiksi kuutioiksi. Hakkaa sipuli, huuhtaise silppu kuumalla vedellä, purista kuivaksi ja sekoita majoneesiin. Lisää myös kuutioitu omena ja silputtu ruohosipuli. Nostele perunakuutioiden sekaan.

Anna vetäytyä pari tuntia jääkaapissa. Tarjoile savulohen lisukkeena hapankaalin rinnalla tai asemesta.

Uusimmat

Ruoka

BROILERI-KASVISKEITTO

HALLOUMSALAATTI

BATAATTIKIEKOT

LOHIHYRRÄT

BROILERI-NUUDELISALAATTI

Tänään vietetään kansallista kalakeittopäivää, testaa tunnistatko kotimaiset kalat

JOGURTTIMARINOITU BROILERI

KALAPIIRAKKA

CREME VANILLE -TORTTU

KUNINKAAN LIHARULLAT

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.