Savulohipasta

250 g pinaattitagliatellea

noin puolikas purjoa

2 tl öljyä

n. 2 dl ruokakermaa

0,5 tl rouhittua mustapippuria, rucolaa

150 g kylmäsavustettua kirjolohta

Laita vesi kiehumaan ja keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan, jos käytät tuorepastaa keitä se vasta kun kastike alkaa olla valmista.

Valmista kastike. Puhdista ja suikaloi purjo. Kuullota öljyssä muutama minuutti. Kaada pannulle kerma ja kiehauta. Mausta pippurilla.

Revi rucolasalaatit käsin pienemmiksi suoraan kermaan ja saksi kalaviipaleet päälle. Sekoita ja tarkista maku.

Kumoa kastike valutetun pastan joukkoon ja tarjoa heti.

Uusimmat

Ruoka

Ravitsemustieteen professori: raakaravinto saattaa olla liian yksipuolista – "Se voi vaikuttaa lasten ja nuorten kasvuun ja kehittymiseen"

Luomu on "uusi musta" – luomun suosijoita pidetään hienostuneina ja varakkaina, kertoo tuore tutkimus

SOKERITON BANAANI- PANNUKAKKU

KASVISGRATIINI VÄLIMEREN TYYLIIN

MAUSTEINEN LINSSIKEITTO

FETA-KASVISMUNAKAS 2:LLE

BROILERI-KASVISKEITTO

HALLOUMSALAATTI

BATAATTIKIEKOT

LOHIHYRRÄT

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.