Savuporosta vol-au-vent

5 kpl savuporosiivuja

purjopala ( 5-10 cm)

pak. konjakki-pippurijuustoa

2 persikkaa

suolapähkinöitä

vol-au-vent - (valmiita annoskuppeja)

Hienonnan purjo ja savuporo hienoksi. Sekoita konjakki-pippurijuustomassaan ja lisää ruokalusikallinen perikka - (brunoise)kuutioita (2x2x2mm). Täytä massalla kupit ja koristele suolapähkinällä ja persikkasiivulla.

Uusimmat

Ruoka

MAUSTEISET LOHKOPERUNAT

Ravitsemustieteen professori: raakaravinto saattaa olla liian yksipuolista – "Se voi vaikuttaa lasten ja nuorten kasvuun ja kehittymiseen"

Luomu on "uusi musta" – luomun suosijoita pidetään hienostuneina ja varakkaina, kertoo tuore tutkimus

SOKERITON BANAANI- PANNUKAKKU

KASVISGRATIINI VÄLIMEREN TYYLIIN

MAUSTEINEN LINSSIKEITTO

FETA-KASVISMUNAKAS 2:LLE

BROILERI-KASVISKEITTO

HALLOUMSALAATTI

BATAATTIKIEKOT

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.