Seesamigrissinit

1,5 dl vettä

25 g hiivaa

2 rkl oliiviöljyä

0,5 tl suolaa

2 tl sokeria

1 pieni kananmuna

n. 3-4 dl vehnäjauhoja

seesaminsiemeniä (valkeita tai mustia)

Murenna hiiva kädenlämpöiseen veteen. Lisää öljy, suola, sokeri ja kananmuna. Sekoita joukkoon suurin osa jauhoista. Alusta kimmoinen taikina ja anna kohota liinan alla puolen tunnin ajan. Kumoa taikina jauhotetulle pöydälle ja leivo siitä kapeaa tankoa. Leikkaa haluamasi mittaiseksi ja nosta pellille leivinpaperin päälle. Kohota ja voitele kevyesti vedellä ja ripottele pinnalle seesaminsiemenet. Paista 175 asteessa noin 15 minuuttia.

Uusimmat

Ruoka

KASVISGRATIINI VÄLIMEREN TYYLIIN

MAUSTEINEN LINSSIKEITTO

FETA-KASVISMUNAKAS 2:LLE

BROILERI-KASVISKEITTO

HALLOUMSALAATTI

BATAATTIKIEKOT

LOHIHYRRÄT

BROILERI-NUUDELISALAATTI

Tänään vietetään kansallista kalakeittopäivää, testaa tunnistatko kotimaiset kalat

JOGURTTIMARINOITU BROILERI

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.