Sieni-juustokeitto

(5 annosta)

250 g suolasieniä tai  1 l tuoreita sieniä

1 sipuli

1 rkl voita

4 rkl vehnäjauhoja

1 l vettä

1 kasvisliemikuutio

0,5 tl rosmariinia

0,5 tl suolaa

200 g sulatejuustoa

hienonnettua persiljaa

Liota ja ryöppää suolatut sienet ja huuhdo hyvin (tai esikäsittele tuoreet sienet niiden vaatimalla tavalla).

Hienonna sipuli ja hauduta sienien kanssa pannulla, kunnes sienistä ei enää lähde nestettä.

Ripottele päälle vehnäjauhot ja sekoita.

Lisää vesi, liemikuutio ja mausteet.

Anna kiehua hiljalleen muutama minuutti.

Lisää tuorejuusto ja persilja.

Kuumenna keitto, mutta älä enää keitä.

Tarjoa sieni-juustokeitto esimerkiksi hyvän leivän kera.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.