Sieniratatoulle

1 keskikokoinen kesäkurpitsa

1 dl kanttarelleja

1dl tatteja

1 pieni sipuli

1 punainen paprika

2 valkosipulinkynttä

1 sipuli

1 vihreä paprika

1 purkki tomaattimurskaa n. 400g

1 kasvisfondikuutio

1 tl paprikajauhetta

10 basilikan lehteä

2 rkl öljyä

1 rkl omenaviinietikkaa

1 tl sokeria

Puhdista ja hienonna sienet ja sipulit. Puhdista ja kuutioi paprikat ja kesäkurpitsa. Kuullota sienet ja sipulit öljyssä pannulla. Lisää loput ainekset. Hauduta miedolla lämmöllä välillä sekoittaen noin 20 minuuttia, kunnes kasvikset ovat puolikypsiä. Tarjoa lisukkeena kalalle tai kanalle.

Uusimmat

Ruoka

Hunajaista ankanrintaa

Kirsikkapikkuleivät

Mätihyytelö

Perunarieskat

CHILI-SUKLAA- MOUSSE

Valkosuklaamutakakku

Unohda toviksi jauhelihakastike ja makaronilaatikko – ota näistä keittoresepteistä arkiruokakoppi!

PANNUPORKKANAT

TÄYTETYT PUNAJUURET

CURRYOHRA Uunijuusto

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.