Sieniratatoulle

1 keskikokoinen kesäkurpitsa

1 dl kanttarelleja

1dl tatteja

1 pieni sipuli

1 punainen paprika

2 valkosipulinkynttä

1 sipuli

1 vihreä paprika

1 purkki tomaattimurskaa n. 400g

1 kasvisfondikuutio

1 tl paprikajauhetta

10 basilikan lehteä

2 rkl öljyä

1 rkl omenaviinietikkaa

1 tl sokeria

Puhdista ja hienonna sienet ja sipulit. Puhdista ja kuutioi paprikat ja kesäkurpitsa. Kuullota sienet ja sipulit öljyssä pannulla. Lisää loput ainekset. Hauduta miedolla lämmöllä välillä sekoittaen noin 20 minuuttia, kunnes kasvikset ovat puolikypsiä. Tarjoa lisukkeena kalalle tai kanalle.

Uusimmat

Ruoka

Kalakeitto

Kermamuikut mikrossa

Savulohikeitto

Jauhemaksapihvit

Suklaamousse

Sienipiirakat

Kesäkurpitsapaistos

Voiko helpompaa lounasta olla? Kaada vain kuuma vesi päälle!

Rapusilakat

Broileri-couscous-salaatti

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa Savon Sanomien uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.