Silliperunasalaatti

8 keitettyä perunaa

2 omenaa

0,5 tl suolaa

1 dl hienonnettua tilliä tai ruohosipulia

1 prk ranskankermaa

1 dl maitoa

1 rkl sinappia

sitruunamehua

3 keitettyä munaa

1 kevytsuolattu sillifilee

Kuutioi perunat ja omenat ja mausta suolalla ja yrttisilpulla.

Yhdistä ranskankerma, maito ja sinappi ja tilkka sitruunamehua kastikkeeksi.

Sekoita kastike perunoihin ja laita tarjoiluastiaan.

Levitä pinnalle lohkotut kananmunat ja sillifileepalat.

Tarjoa salaatti saaristolaisleivän kera.

Uusimmat

Ruoka

KASVISGRATIINI VÄLIMEREN TYYLIIN

MAUSTEINEN LINSSIKEITTO

FETA-KASVISMUNAKAS 2:LLE

BROILERI-KASVISKEITTO

HALLOUMSALAATTI

BATAATTIKIEKOT

LOHIHYRRÄT

BROILERI-NUUDELISALAATTI

Tänään vietetään kansallista kalakeittopäivää, testaa tunnistatko kotimaiset kalat

JOGURTTIMARINOITU BROILERI

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.