250-300 g sipulisilliä
0,5 dl vihreitä, paprikatäytteisiä oliiveja
n. 10 cm purjoa
0,5 dl pinjansiemeniä
1 limetin raastettu kuori ja mehu
ripaus mustapippuria
Hienonna hyvin valutetut sillipalat ja oliivit. Halkaise, huuhdo ja hienonna purjo. Paahda pinjansiemenet kuivalla paistinpannulla ja rouhi niitä hiukan. Sekoita kaikki aineet keskenään kulhossa. Mausta limetin kuorella, mehulla ja mustapippurilla. Tarjoa ruisleivän, hapankorppujen tai uuniperunoiden kanssa.
Jos luet kommentteja tai kirjoitat niitä, muut käyttäjät voivat nähdä, milloin olet kirjautuneena palveluumme. Jos haluat, etteivät muut näe paikallaoloasi, voit estää sen asetuksista. Jos haluat vaihtaa nimimerkkiäsi, voit tehdä sen täältä.