Sillitartar

250-300 g sipulisilliä

0,5 dl vihreitä, paprikatäytteisiä oliiveja

n. 10 cm purjoa

0,5 dl pinjansiemeniä

1 limetin raastettu kuori ja mehu

ripaus mustapippuria

Hienonna hyvin valutetut sillipalat ja oliivit. Halkaise, huuhdo ja hienonna purjo. Paahda pinjansiemenet kuivalla paistinpannulla ja rouhi niitä hiukan. Sekoita kaikki aineet keskenään kulhossa. Mausta limetin kuorella, mehulla ja mustapippurilla. Tarjoa ruisleivän, hapankorppujen tai uuniperunoiden kanssa.

Uusimmat

Ruoka

HALLOUMSALAATTI

BATAATTIKIEKOT

LOHIHYRRÄT

BROILERI-NUUDELISALAATTI

Tänään vietetään kansallista kalakeittopäivää, testaa tunnistatko kotimaiset kalat

JOGURTTIMARINOITU BROILERI

KALAPIIRAKKA

CREME VANILLE -TORTTU

KUNINKAAN LIHARULLAT

FENKOLI-MAISSIKEITTO

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.