Sillivati marinoitujen sipulien kera

Marinoidut sipulirenkaat

1/2 kg punasipulia

1/2 dl vettä

1 dl öljyä

1 dl etikkaa

1 laakerinlehti

2-3 neilikkaa

1 pieni kanelitanko

1 1/2 rkl sokeria

suolaa

tillinoksa

Kuori ja leikkaa sipulit ohuiksi renkaiksi. Kuumenna marinadiliemen ainekset lukuunottamatta etikkaa. Anna kiehahtaa ja lisää etikka ja sipulirenkaat. Kiehauta uudelleen. Ota kattila liedeltä ja jäähdytä.

Laita sipulit liemineen tiiviiseen lasipurkkiin. Sipulirenkaat säilyvät useita viikkoja jääkaapissa.

Sipulirenkaita voi tarjota sellaisenaan ruokapöydässä.

Sillivati

1 pkt sillifilettä

marinoituja sipulirenkaita

Leikkaa silli annospaloiksi vadille. Ripottele päälle marinoituja sipulirenkaita.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.