Sitrussalsa

2 appelsiinia

1 verigreippi

1 limesitruuna

puolikas chilipalko

puolikas punasipuli

1 tl juoksevaa hunajaa

1 tl suolaa

mustapippuria

3 rkl öljyä

0,5 dl tuoretta korianteria hienonnettuna

Pese ja kuori hedelmät.

Leikkaa ne kalvottomiksi paloiksi, säästä hedelmistä irtoava mehu.

Kuutioi chili ja hienonna sipuli.

Laita chili-sipulisilppu ja sitrusmehu pieneen astiaan.

Mausta seos hunajalla, suolalla ja pippurilla.

Anna maustua noin 5 minuuttia ja lisää öljy ja korianterisilppu kastikkeeseen.

Asettele kalvottomat sitruspalat lautaselle ja valuta maustekastike päälle.

Tarjoa sitrussalsaa esim. uunikalan lisukkeena.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.