Sitruunaiset tiikeriravut

<p> (12 annosta) </p> <p> <b>24 tiikeriravunpyrstöä (pakaste) </b></p> <p> <b>0,5&ndash;1 sitruunan mehu </b></p> <p> <b>3 valkosipulinkynttä hienonnettuna </b></p> <p> <b>oliiviöljyä </b></p> <p> <b>ripaus sokeria </b></p> <p> <b>suolaa, mustapippuria </b></p> <p> <b>chilimajoneesia</b> </p> <p> Sulata tiikeriravunpyrstöt ja kuori ne. Jätä pyrstö. </p> <p> Kuumenna loraus oliiviöljyä pannulla ja lisää valkosipulit. </p> <p> Lisää ravunpyrstöt ja paista molemmilta puolilta hetki, kunnes ovat kauniin punaisia. </p> <p> Mausta sitruunanmehulla, sokerilla, suolalla ja mustapippurilla. </p> <p> Tarjoile chilimajoneesin kera. </p>

Lohella täytetyt kesäkurpitsarullat

Rapeat vuohenjuustopalat

Kirpeä kampasimpukkacarpaccio

Vappu on tehty roseteista ja rieskarullista