Sitruunarisotto

4 dl risottoriisiä

1 sipuli

5 valkosipulinkynttä

50 g voita

2 dl valkoviiniä tai kuohuviiniä

1 sitruuna

n. 7 dl kasvislientä

2 dl raastettua parmesaanijuustoa

2 rkl kermaa

mustapippuria

1 tl suolaa

Kuumenna kasvisliemi kattilassa. Pese ja raasta sitruunan kuori hienoksi raasteeksi. Purista sitruunan mehu. Kuullota kuoritut ja hienonnetut sipulit ja risottoriisi pannulla runsaassa voissa, kunnes hieman läpikuultavaa. Lisää viini, raastettu sitruunan kuori ja sitruunamehu ja kiehauta. Lisää joukkoon kasvisliemi välillä sekoittaen. Kypsennä kunnes neste on imeytynyt. Lisää mausteet ja juustoraaste.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.