Skonssit

4 dl jauhoja

2 tl leivinjauhetta

0,5 tl suolaa

2 dl vettä tai maitoa

2 rkl öljyä

 

Kuivat aineet sekoitetaan tasaiseksi, kylmä neste ja öljy lisätään ja taikina sekoitetaan tasaiseksi.

Siitä muotoillaan leivinpaperille pellille kaksi pyöreää leipää.

Ne jaetaan taikinapyörällä neljään osaan, pistellään ja paistetaan 225 asteessa noin 15 minuuttia.

Uusimmat

Ruoka

BROILERI-KASVISKEITTO

HALLOUMSALAATTI

BATAATTIKIEKOT

LOHIHYRRÄT

BROILERI-NUUDELISALAATTI

Tänään vietetään kansallista kalakeittopäivää, testaa tunnistatko kotimaiset kalat

JOGURTTIMARINOITU BROILERI

KALAPIIRAKKA

CREME VANILLE -TORTTU

KUNINKAAN LIHARULLAT

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.