0,5 dl öljyä
1 kg broilerin rintaleikettä
Kastike: 2 prk smetanaa tai ranskankermaa
3 dl kermaa
150 g sinihomejuustoa
0,5–1 dl tomaattisosetta
2 valkosipulinkynttä
mustapippuria myllystä
suolaa
hiven sokeria
Ruskista rintaleikkeet öljyssä. Lado ruskistuneet broilerit vuokaan. Sekoita kastikkeen kaikki aineet keskenään ja kaada rintaleikkeiden päälle. Kypsennä uunissa 150 asteessa n. 45 min. kunnes broileri on kypsää. Tarjoa riisin, keitettyjen ohrasuurimoiden tai uunijuuresten kanssa.
Jos luet kommentteja tai kirjoitat niitä, muut käyttäjät voivat nähdä, milloin olet kirjautuneena palveluumme. Jos haluat, etteivät muut näe paikallaoloasi, voit estää sen asetuksista. Jos haluat vaihtaa nimimerkkiäsi, voit tehdä sen täältä.