Sosekeitto

0,5 l juureksia ja perunoita

1 sipuli

0,5 l vettä

1 kasvisliemikuutio

ripaus mustapippuria

muita mausteita maun mukaan esim. paprikajauhe, yrtit, valkosipuli

Pese, kuori ja paloittele kasvikset pieniksi paloiksi.

Kiehauta vesi, laita liemikuutio ja kasvikset kattilaan.

Lisää varovasti mausteita ja keitä kypsäksi.

Mausta.

Soseuta kasvikset kattilassa sauvasekoittimella, tarkista keiton sakeus ja maku

Lisää tarvittaessa mausteita tai nestettä.

Uusimmat

Ruoka

MAUSTEISET LOHKOPERUNAT

Ravitsemustieteen professori: raakaravinto saattaa olla liian yksipuolista – "Se voi vaikuttaa lasten ja nuorten kasvuun ja kehittymiseen"

Luomu on "uusi musta" – luomun suosijoita pidetään hienostuneina ja varakkaina, kertoo tuore tutkimus

SOKERITON BANAANI- PANNUKAKKU

KASVISGRATIINI VÄLIMEREN TYYLIIN

MAUSTEINEN LINSSIKEITTO

FETA-KASVISMUNAKAS 2:LLE

BROILERI-KASVISKEITTO

HALLOUMSALAATTI

BATAATTIKIEKOT

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.