Spaghetti Carbonara

400 g spaghettia

1 valkosipulinkynsi

250 g palvikylkeä

2 kananmunaa

100 g parmesanraastetta

oliiviöljyä

mustapippuria (myllystä)

suolaa

Pastan keitinvesi suhteessa 1 vettä ja rkl karkeaa suolaa. Laita spaghetti kiehuvaan, suolalla maustettuun veteen ja anna kiehua n. 8-10 min. Kuullota valkosipulia ja kuutioitua palvikylkeä tilkassa oliiviöljyä paistinpannulla tai kasarissa. Mausta mustapippurilla. Riko munat kulhoon ja vispaa kevyesti rakenne rikki. Laita levy puoliteholle. Kaada valutettu, kypsä pasta palvikyljen sekaan pannuun. Ripottele juustoraaste, kaada munat ohuena nauhana koko ajan sekoittaen, ettei tule munakokkelia.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.