Strindbergin pihvi

4 viipaletta naudan ulkofilettä

2 rkl ranskalaista sinappia

1 dl hienoksi hakattua sipulia

0,5 dl vehnäjauhoja

3 rkl voita tai margariinia

0,5 tl suolaa, valko- ja mustapippurirouhetta

Nuiji pihvit kevyesti.

Levitä sinappi pihvien toiselle puolelle. Paina sinappipuoli ensin sipulisilppuun ja sitten vehnäjauhoihin.

Painele sipulia ja jauhoja kädellä niin, että ne tarttuvat pihvin pintaan.

Ruskista rasva ja paista pihvit kypsiksi, ensin sinappipuoli, 3-4 minuuttia kummaltakin puolelta.

Säädä lämpötilaa paistamisen aikana miedommalle kuin alussa, jotta pihvit pysyvät mehukkaina eivätkä pala.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.