Suppilovahvero-maa-artisokkakeitto

(4 annosta)

400 g kuorittua maa-artisokkaa

3 dl kuohukermaa

1 hakattu salottisipuli

70 g voita

30 g vehnäjauhoja

7 dl kanalientä

2 dl sampanjaa

1 dl suppilovahverorouhetta

suolaa ja mustapippuria

Sulata voi kattilassa.Kuullota siihen sipulit ja maa-artisokka. Sekoita jauhot, lisää liemi koko ajan sekoittaen. Anna hautua 15 min. välillä sekoittaen. Soseuta sauvasekoittimella ja lisää kerma.

Tarkista suola, lisää pippuri ja ripottele keiton pinnalle kuivattu suppilovahverorouhe.

Uusimmat

Ruoka

JAUHELIHAKEITTO

HUNAJAPAAHDETTU KUKKAKAALI Mustikkamöllö

KINKKU-JUUSTOMUFFINIT

Vähän raaka-aineita, paljon kaulitsemista ja taittelua – Neljä erilaista torttutaikinan reseptiä

AURA-PUOLUKKALIHAPULLAT

POROJÄÄDYKE

APPELSIINIHYYTELÖ

Jouluinen possupata

GLÖGI

Rommirusinarahka

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.