Suppilovahvero-perunarösti

500 g kiinteää perunaa

1 dl suppilovahveroita

1 dl kuohukermaa

1 keltuainen

2 tl suolaa

musta- ja valkopippuria

Kuullota pilkotut sienet. Suikaloi tai raasta peruna kylmään veteen. Sekoita kerma ja keltuainen. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Sekoita peruna ja sienet uunivuoassa ja lisää kermaseos.

Painele massa tiukasti vuokaan ja paista uunissa 175 asteessa noin puoli tuntia. Voit paistaa seoksen myös silikonisessa muffinivuoassa.

Uusimmat

Ruoka

KASVISGRATIINI VÄLIMEREN TYYLIIN

MAUSTEINEN LINSSIKEITTO

FETA-KASVISMUNAKAS 2:LLE

BROILERI-KASVISKEITTO

HALLOUMSALAATTI

BATAATTIKIEKOT

LOHIHYRRÄT

BROILERI-NUUDELISALAATTI

Tänään vietetään kansallista kalakeittopäivää, testaa tunnistatko kotimaiset kalat

JOGURTTIMARINOITU BROILERI

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.