Thaimaalainen katkarapukeitto

5 dl kanalientä

2 rkl makeaa soijakastiketta

1 pieni kesäkurpitsa

1 kelt. paprika

½ limen raastettu kuori ja mehu

½ punainen chili

pala inkivääriä

n. 65g pikanuudeleita

n. 150 g katkarapuja

2 dl kookosmaitoa

Kuumenna kattilassa kanaliemi ja soijakastike. Lisää kuutioidut kesäkurpitsa ja paprika. Lisää limen kuori ja mehu. Halkaise chili ja poista siemenet. Kuori ja raasta pala inkivääriä. Lisää keittoon chili ja inkivääri. Anna keiton kiehua miedolla lämmöllä 5–10 min. Lisää katkotut nuudelit ja kookosmaito. Anna kiehua muutama minuutti. Lisää katkaravut ja kuumenna kiehuvaksi. Älä keitä, etteivät katkaravut sitkisty.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.