Tomaatti–vuohenjuustoleivät neljälle

4 viipaletta vaaleaa leipää

oliiviöljyä

ripaus mustapippuria

2 pientä tomaattia viipaloituna

150g pehmeää vuohenjuustoa viipaloituna

rosmariini–omenahilloa leipien voiteluun

Laita leipäviipaleet leivinpaperilla päällystetylle pellille. Ripottele oliiviöljyä leiville. Paahda viipaleita uunissa grillivastuksen alla n. 2 min. Käännä leivät ja paahda myös toista puolta 2 min.

Nosta leivät uunista, voitele ne rosmariini–omenahilloa ja asettele tomaatti- ja vuohenjuustoviipaleet leiville. Ripottele pinnalle hieman mustapippuria ja valuta vielä hunajaa päälle. Paista 200 asteessa 10–15 minuuttia, kunnes juusto on hiukan sulanut ja saanut väriä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.