Tomaatti-valkosipulileivät, Bruchetta

(Italia)

25 g margariinia tai voita

1-2 tl kuivattua basilikaa

1 pieni valkosipulinkynsi tai ripaus valkosipulijauhetta

1/2-1 patonki

1 dl tomaattimurskaa

ripaus mustapippuria

1 dl juustoraastetta

Pane uunin grillivastus päälle. Mausta pehmeä margariini basilikalla ja puristetulla valkosipulilla. Leikkaa patongista vinottain ohuita viipaleita ja voitele ne basilika-valkosipulilevitteellä. Jaa tomaattimurska patonkipaloille. Ripauta mausteeksi mustapippuria ja päälle juustoraastetta. Älä anna juustoraasteen tursuta patonkipalojen yli. Grillaa uunissa pellillä, leivinpaperin päällä muutaman minuutin ajan kunnes juusto on sulanut.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.