Tomaattimuikut

600 g muikku- tai silakkafilettä, 0,75 tl suolaa, 0,25 tl valkopippuria, 1 tl paprikaa,

1 rkl kuivattua tilliä

Tomaattiliemi:

4 rkl tomaattipureeta, 0,75 dl öljyä, 3 rkl viinietikkaa,

0,5 tl sokeria, 0,5 tl suolaa

Pane uuni lämpenemään 175 asteeseen. Voitele uunivuoka. Ripottele kalafileiden päälle mausteet. Kääri ne rullalle ja asettele vuokaan. Sekoita liemen aineet keskenään ja kaada vuokaan kalojen päälle. Kypsennä uunissa noin puoli tuntia. Öljyn tilalla voi käyttää kermaa, mutta jätä silloin etikka pois, jottei liemi juoksetu. Hienonnettu purjo tai sipuli sopii myös antamaan makua. Tarjoile lämpimänä perunasoseen seurana tai kylmänä ruisleivän päällä.

Uusimmat

Ruoka

HALLOUMSALAATTI

BATAATTIKIEKOT

LOHIHYRRÄT

BROILERI-NUUDELISALAATTI

Tänään vietetään kansallista kalakeittopäivää, testaa tunnistatko kotimaiset kalat

JOGURTTIMARINOITU BROILERI

KALAPIIRAKKA

CREME VANILLE -TORTTU

KUNINKAAN LIHARULLAT

FENKOLI-MAISSIKEITTO

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.