Tomaattirelissi

0,5 tuoretta vihreää chiliä siemenet poistettuna ja hienonnettuna

1 lime

0,5 tl sokeria

4 tomaattia kuutioituna

0,5 kurkkua kuutioituna

suolaa, mustapippuria

hienonnettua minttua

Pese ja raasta limenkuori.

Purista limestä mehu kulhoon, lisää kuoriraaste ja mausteet.

Lisää kulhoon tomaatti, kurkku, chili ja hienonnettu minttu.

Laita relissi kannelliseen astiaan ja anna vetäytyä jääkaapissa vähintään 3 tuntia, jotta maut tasoittuvat.

Koristele tuoreilla mintunlehdillä ja tarjoa lammaspadan kanssa.

Kukkakaalikorma

Banaanilassi

Mintturaita

Intialainen lammaspata

Uusimmat

Ruoka

HALLOUMSALAATTI

BATAATTIKIEKOT

LOHIHYRRÄT

BROILERI-NUUDELISALAATTI

Tänään vietetään kansallista kalakeittopäivää, testaa tunnistatko kotimaiset kalat

JOGURTTIMARINOITU BROILERI

KALAPIIRAKKA

CREME VANILLE -TORTTU

KUNINKAAN LIHARULLAT

FENKOLI-MAISSIKEITTO

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.