Tomaattisilakat

500 g silakkafileitä

2 dl ruokakermaa

2 dl tomaattimurskaa

1 punasipuli

1 dl tillisilppua

2 rkl kapriksenmarjoja

1 tl suolaa

1 /2 tl valkopippuria

Öljyä uunivuoka. Aseta puolet silakoista vuokaan nahkapuoli alaspäin. Ripottele pinnalle mausteet, tilli, sipulirenkaat ja kapriksenmarjat. Aseta loput fileet päälle. Sekoita tomaattimurska ja kerma, kaada silakoiden päälle. Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 40 minuuttia.

Uusimmat

Ruoka

Hunajaista ankanrintaa

Kirsikkapikkuleivät

Mätihyytelö

Perunarieskat

CHILI-SUKLAA- MOUSSE

Valkosuklaamutakakku

Unohda toviksi jauhelihakastike ja makaronilaatikko – ota näistä keittoresepteistä arkiruokakoppi!

PANNUPORKKANAT

TÄYTETYT PUNAJUURET

CURRYOHRA Uunijuusto

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.