Tomaattisilakat

500 g silakkafileitä

2 dl ruokakermaa

2 dl tomaattimurskaa

1 punasipuli

1 dl tillisilppua

2 rkl kapriksenmarjoja

1 tl suolaa

1 /2 tl valkopippuria

Öljyä uunivuoka. Aseta puolet silakoista vuokaan nahkapuoli alaspäin. Ripottele pinnalle mausteet, tilli, sipulirenkaat ja kapriksenmarjat. Aseta loput fileet päälle. Sekoita tomaattimurska ja kerma, kaada silakoiden päälle. Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 40 minuuttia.

Uusimmat

Ruoka

Tattimunakas

Tyrni- mansikkakiisseli

Kermainen hirvipata

Broileririsotto

Vailla uusia sienireseptejä? Kokeile metsien herkkuja carpacciossa, pestossa ja ravioleissa

Kalakeitto

Kermamuikut mikrossa

Savulohikeitto

Jauhemaksapihvit

Suklaamousse

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa Savon Sanomien uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.