Tomaattisilakat

500 g silakkafileitä

2 dl ruokakermaa

2 dl tomaattimurskaa

1 punasipuli

1 dl tillisilppua

2 rkl kapriksenmarjoja

1 tl suolaa

1 /2 tl valkopippuria

Öljyä uunivuoka. Aseta puolet silakoista vuokaan nahkapuoli alaspäin. Ripottele pinnalle mausteet, tilli, sipulirenkaat ja kapriksenmarjat. Aseta loput fileet päälle. Sekoita tomaattimurska ja kerma, kaada silakoiden päälle. Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 40 minuuttia.

Uusimmat

Ruoka

Kookos-siemenleipä

Banaanipannarit, maidoton

Marja -kookosmuffinit (12 kpl)

Tom kah kai, Thaimaalainen kanakeitto

Puolukkapilvi

Haluatko hurmata glögi-illalla? Näillä resepteillä isket sekä vaalean että tumman glögin ystävien makuhermoon

Punajuuri-ohrasalaatti

Pizzarulla

Lihapyörykät

Ruissipsit

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.